Results 1 to 6 of 6

Thread: NO crew cheif sound

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    3

    Exclamation NO crew cheif sound

    Hi , the last few days i haven't been able to hear crew cheif through my headset even know i'm getting sound from everything else.

    yet when i record / stream with OBS its playing through there. The ONLY thing that i have done in the last few days was a NIVIDIA update. Crew cheif is still working with iracing cause it still refuels me.

    thank you for the help

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Graizza View Post
    Hi , the last few days i haven't been able to hear crew cheif through my headset even know i'm getting sound from everything else.

    yet when i record / stream with OBS its playing through there. The ONLY thing that i have done in the last few days was a NIVIDIA update. Crew cheif is still working with iracing cause it still refuels me.

    thank you for the help

    I had the same issue tonight. The computer froze and I had to reset it by power button. No I cant get any sound from CC. Below is the data from the code box.


    22:32:19.728 : TrackName interlagos gp Track Reported Length 4220
    22:32:19.855 : Session time remaining = 5420.583 (01:30:20:583)
    22:32:19.901 : ********** starting spotter***********
    22:32:19.901 : Invoking spotter every 16
    22:32:20.094 : PlaybackStopped callback made 45ms late. Expected playback time 858 actual time = 903
    22:32:20.094 : There are 1 more events in the queue, playing them...
    22:32:20.094 : Playing sounds, events: COMPOUND_smoke_test_spotter
    22:32:20.094 : (radio_check_Clare/test)
    22:32:21.604 : PlaybackStopped callback made 124ms late. Expected playback time 1380 actual time = 1504
    22:32:21.604 : PlaybackModerator: Closing radio channel as Spotter
    22:32:22.074 : PlaybackStopped callback made 105ms late. Expected playback time 365 actual time = 470
    22:32:44.831 : New driver poliana araujo is using car class GT3 (car ID 137)


    if appears to 'timeout' when trying to send the "Crew Cheif Radio Check, Spotter Radio Check" messages. Any assistance to fix the problem is greatly appriceated. I have already attempted reset defaults, then a repair, then uninstall / reinstall, no luck so far.

    Stretch06

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    3
    19:02:05.173 : ThreadManager: Wating for Root threads to stop...
    19:02:05.186 : Stopping queue monitor
    19:02:05.186 : Waiting for queue monitor to stop...
    19:02:05.186 : Monitor queue stopped
    19:02:05.376 : ThreadManager: Root threads stopped
    19:02:05.376 : ThreadManager: Wating for Temporary threads to stop...
    19:02:05.376 : ThreadManager: Temporary threads stopped
    19:02:06.109 : Pausing console scrolling
    19:02:06.109 : Using game definition iRacing
    19:02:06.109 : Loading user-configured command macros from Documents/CrewChiefV4/ folder
    19:02:06.110 : Loading default command macros from installation folder
    19:02:06.112 : Free text action macro, text = Sorry, my bad
    19:02:06.112 : Found FREE_TEXT for commandSet iracing version
    19:02:06.112 : Free text action macro, text = Good pass
    19:02:06.112 : Found FREE_TEXT for commandSet iracing version
    19:02:06.118 : Loaded 141 default car class definitions and 0 user defined car class definitions
    19:02:06.130 : No user defined landmarks found
    19:02:06.131 : ThreadManager: Wating for root threads to start...
    19:02:06.131 : ThreadManager: Root threads started
    19:02:06.132 : Starting queue monitor
    19:02:06.132 : Monitor starting
    19:02:06.134 : Loading user-configured chart subscriptions from Documents/CrewChiefV4/ folder
    19:02:06.135 : Added 4 common subs to 37 game-specific subs
    19:02:06.135 : Polling for shared data every 16ms
    19:02:06.600 : PlaybackStopped callback made 150ms late. Expected playback time 318 actual time = 468
    19:02:06.600 : Playing sounds, events: COMPOUND_smoke_test_chief
    19:02:06.600 : (radio_check/test)
    19:02:06.600 : [Subtitle] Jim: radio check
    19:02:07.521 : PlaybackStopped callback made 50ms late. Expected playback time 858 actual time = 908
    19:02:07.841 : PlaybackStopped callback made 42ms late. Expected playback time 278 actual time = 320


    this is what i get

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    2
    19:02:06.600 : [Subtitle] Jim: radio check
    19:02:07.521 : PlaybackStopped callback made 50ms late. Expected playback time 858 actual time = 908
    19:02:07.841 : PlaybackStopped callback made 42ms late. Expected playback time 278 actual time = 320


    this is what i get[/QUOTE]

    I recon it has to do with the callback exceeding expected playback times. But I am unsure as to why it happens or how to fix it.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    3
    Attachment 436 got it fixed by doing this

  6. #6
    I could not open attachment from post above.

    But later discovered what the problem was.
    After game crash and Windows restart there were no sound from CC, all other sounds worked fine.

    Use windows sound mixer and just raise the bar. =D


    Name:  Win10soundmixer.png
Views: 13
Size:  17.8 KB

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •