Results 1 to 8 of 8

Thread: So does the spotter not work?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    1

    So does the spotter not work?

    I can't find any info on this. Obviously no threads isn't a good sign lol. A spotter would be really nice but it's not working for me.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    2
    It doesn't work for me either. Do I need to enable any settings in the game?

  3. #3
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,764
    Yes, you need to turn on UDP broadcast data in the game. I don't know what this option is called or where it'll be (I don't have the game). You'll have to have a rummage round the game menus

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    2
    It works now. Thank you!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    1
    Where did you find UPD data

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2021
    Posts
    3
    Settings

  7. #7
    Hello there. I came to inform that the CrewChief Spotter for F1 2020 does in fact NOT work in the My Team mode. In just a normal Grand Prix it works just fine, but if i try using it in My Team, no spotter. I tried every possible setting there is, nothing makes it work for me. Any suggestions, or is this a known bug ? Thank you for any ideas or thoughts.

  8. #8
    I don't think any of the dev team have F1 2020 or play the F1 series very much so it's always been the poor relation in terms of CC support. My Team is new to F1 2020 so I can't check it with my copy of F1 2019 (which Steam tells me I last played 1st Dec 2020...)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •