Results 1 to 8 of 8

Thread: Remove non used games

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member Bull Shark's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    10

    Remove non used games

    Hi mr-Belowski,

    Is it possible to remove the non used games from the list in Crewchief?
    Steam: Bull Shark CPU: Intel i7 8700k 6 cores @ 4.9 Ghz | RAM: 16GB G-Skill Trident Z RGB DDR4 @ 3000 Mhz | GPU: MSI GTX 1080 Ti 11 GB Mobo: MSI Z370 Krait Gaming | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | OS: Win 10 x64 | Screen:Triple IIyama PROLITE XUB2792QSU-B1 7800x1440 | Controller:Fanatec CSW v2.5, ClubSport Shifter SQ V 1.5, CSL Elite pedals & loadcell brake| Misc: Oculus Rift , Simlab GT1 EVO Rig, AKA Olijke_Poffer. , Wife for serving Coffee and Beer.

  2. #2
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,815
    add a comma separated list of the games you *do* want to be shown in the Games list to the property 'Limit available games' (on the Properties screen). The app should recognise most sensible versions of the game names but it will definitely recognise the 'correct' names: RACE_ROOM, PCARS2, PCARS_64BIT, PCARS_32BIT, PCARS_NETWORK, PCARS2_NETWORK, RF1, ASSETTO_64BIT, ASSETTO_32BIT, RF2_64BIT, IRACING, F1_2018, F1_2019, ACC, AMS2

  3. #3
    Junior Member Bull Shark's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by mr_belowski View Post
    add a comma separated list of the games you *do* want to be shown in the Games list to the property 'Limit available games' (on the Properties screen). The app should recognise most sensible versions of the game names but it will definitely recognise the 'correct' names: RACE_ROOM, PCARS2, PCARS_64BIT, PCARS_32BIT, PCARS_NETWORK, PCARS2_NETWORK, RF1, ASSETTO_64BIT, ASSETTO_32BIT, RF2_64BIT, IRACING, F1_2018, F1_2019, ACC, AMS2
    Thanks for the quick reply. Will do as told.. Thumbs up.

    EDIT: works..
    Last edited by Bull Shark; 28-03-2020 at 19:52.
    Steam: Bull Shark CPU: Intel i7 8700k 6 cores @ 4.9 Ghz | RAM: 16GB G-Skill Trident Z RGB DDR4 @ 3000 Mhz | GPU: MSI GTX 1080 Ti 11 GB Mobo: MSI Z370 Krait Gaming | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | OS: Win 10 x64 | Screen:Triple IIyama PROLITE XUB2792QSU-B1 7800x1440 | Controller:Fanatec CSW v2.5, ClubSport Shifter SQ V 1.5, CSL Elite pedals & loadcell brake| Misc: Oculus Rift , Simlab GT1 EVO Rig, AKA Olijke_Poffer. , Wife for serving Coffee and Beer.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2021
    Posts
    1
    This tag "RF2_64BIT" <---- has changed to ----> "RF2"

  5. #5
    The complete list is in Help (https://mr_belowski.gitlab.io/CrewCh...eSwitches.html) which I just corrected, thanks.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2023
    Posts
    2
    Does anyone know the filter for F1 2023? Based upon the above, I tried "F1_2023" but this diodn't work.

    Ta

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •