Results 1 to 10 of 14

Thread: Installation Error

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2018
    Posts
    4

    Installation Error

    Hello,

    I previously had an old version of CC and I kept getting this error when I went to update. It never worked so uninstalled and attempted to re-install. I keep getting the same error when I try to install. Pictures posted below. Any help would be appreciated.




  2. #2

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    8
    @mr_belowski

    CC is the only app I have that ever has this problem, and it's so frustrating as it's nearly every update I have to manually download the installer and install it after it fails to auto update. Please can you just link to the latest installer and let us do it that way.

    I run TS, Trading Paints etc. which are updated regularly and it's only ever CC that has this problem. SO frustrating.

    Error is: "The system cannot open the device or file specified."
    Last edited by chriskeeble; 10-07-2018 at 11:45 AM.

  4. #4
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,551
    I use the msi installer packaging. It works for most people and I've offered some solutions to your specific problem. The installer is always downloadable directly from the link on this site. Previous versions are also downloadable.

    I will not change the app packaging process because there's something wrong with your box

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    8
    I'm not the only one facing this problem, there is nothing wrong with my box, as you put it.

    This is a well documented problem with MSI installers and the way they are deployed which can affect some Windows systems (even when properly configured).

    There is lots of software which is deployed in this way (including many well known software products such as Autocad) which cause the end users the same problem.

    My suggestion was for a possible work-around to save the repeated frustration for those of us affected by it - i.e. offer a direct link from the software / update screens to the download so it can be run safely without having to hunt for it.

    You may not be aware, but your website / forum / download link is not always as easily located for those of us not involved with it every day as it probably is for you.

    Sorry my suggestion / request appears to have hit a nerve.

  6. #6
    VP PR Manager Sparten's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    612
    So writing "Crew Chief" into google search and following first link displayed is hard for you ? Sorry but our site is on top of google and others search indexes so your excuse of the app being hard to locate is just lazyness from your side, there is even a link in the consol text of the app poiting directly to our siteName:  sitelink.jpg
Views: 363
Size:  20.6 KB

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •