Results 1 to 5 of 5

Thread: CrewChief not starting anymore

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    7

    CrewChief not starting anymore

    Suddenly CrewChief doesn't want to run anymore.
    This is from my Windows logs:

    Application: CrewChiefV4.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.IO.FileNotFoundException
    at System.IO.__Error.WinIOError(Int32, System.String)
    at System.IO.FileStream.Init(System.String, System.IO.FileMode, System.IO.FileAccess, Int32, Boolean, System.IO.FileShare, Int32, System.IO.FileOptions, SECURITY_ATTRIBUTES, System.String, Boolean, Boolean, Boolean)
    at System.IO.FileStream..ctor(System.String, System.IO.FileMode, System.IO.FileAccess, System.IO.FileShare)
    at NAudio.Wave.WaveFileReader..ctor(System.String)
    at CrewChiefV4.Audio.NAudioBackgroundPlayer.initReade r(System.String)
    at CrewChiefV4.Audio.NAudioBackgroundPlayer.initialis e(System.String)
    at CrewChiefV4.Audio.AudioPlayer.initialise()
    at CrewChiefV4.CrewChief..ctor()
    at CrewChiefV4.MainWindow..ctor()
    at CrewChiefV4.Program.Main()

    Naam van toepassing met fout: CrewChiefV4.exe, versie: 1.0.0.0, tijdstempel: 0x5ac90254
    Naam van module met fout: KERNELBASE.dll, versie: 10.0.16299.309, tijdstempel: 0x90a96867
    Uitzonderingscode: 0xe0434352
    Foutmarge: 0x0000000000014008
    Id van proces met fout: 0x2080
    Starttijd van toepassing met fout: 0x01d3d09a87d73c51
    Pad naar toepassing met fout: C:\Program Files (x86)\Britton IT Ltd\CrewChiefV4\CrewChiefV4.exe
    Pad naar module met fout: C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll
    Rapport-id: b8c96ba4-c5e5-4d7e-9d4b-9f8eebb8da55
    Volledige pakketnaam met fout:
    Relatieve toepassings-id van pakket met fout:


    Any ideas?

    I'll try and reïnstall it, but I thought I'd post it here because it might be interesting for you...

    Cheers,
    Robin

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    7
    Just reïnstalled and still having the same issue.
    Any suggestion as to my next move are very welcome. Thanks!

    Cheers!

  3. #3
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,132
    that's weird. Looks like the sound pack is incomplete or there's something wrong with the background sound. Try removing your settings file clear out c:\Users\[user name]\AppData\local\Britton_IT_Ltd\ and restart the app. If that doesn't work, delete c:\Users\[user name]\AppData\local\CrewChiefV4\sounds\ folder and allow the app to re-download everything

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by mr_belowski View Post
    that's weird. Looks like the sound pack is incomplete or there's something wrong with the background sound. Try removing your settings file clear out c:\Users\[user name]\AppData\local\Britton_IT_Ltd\ and restart the app. If that doesn't work, delete c:\Users\[user name]\AppData\local\CrewChiefV4\sounds\ folder and allow the app to re-download everything
    Okay, I'll try that! Thanks!



    UPDATE:
    That certainly did the trick! Thanks for the support!
    Cheers!
    Last edited by Robin; 04-10-2018 at 12:53 PM. Reason: Issue update

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    7
    Quick followup...

    I've found this thread on the forum: http://thecrewchief.org/showthread.p...ght=kernelbase
    And when I copy the files posted in that thread to my CrewChief folder, it works again.
    It is, however, version 4.9.1.7. It keeps asking me to update, downloads the update but then fails to install anything. I mean, it presents me with the modify/repair/remove dialog with nothing in it. It doesn't matter what I choose (repair or modify), nothing changes and I'm presented with the same update message on the next restart.

    Is it me or is it something with the latest version?

    Something is definitely off, but for now, I'm glad I got my chief back up and running..

    Cheers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •