Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: After last auto update CC wont start

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    8

    After last auto update CC wont start

    I´ve been using CC for a while now and I absolutely love it, never drive without it. But today when the program updated (automatically) the program won´t start. I´ve tried to reinstall the program (according to FAQ) but it still won´t start. When I try to start the program nothing happens...

    I´m running win 10 64-bit.

  2. #2
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,509
    can you post your settings please -

    zip up the folder
    C:\Users\Jim\AppData\Local\Britton_IT_Ltd\

    and upload it somewhere so I can take a look.

    Also, have a look for .Net errors in the Windows Event logs (under Application Logs)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    8
    After I unistalled and reinstalled I don´t have a folder there.

  4. #4
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,509
    and the event logs?

    [edit]

    the folder location should be C:\Users\[your username]\AppData\Local\Britton_IT_Ltd

    I left the 'jim' in there

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    8
    I suspect that it is my virus program that prevent it from starting up... Avast.

  6. #6
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,509
    Yeah, it wouldn't be the first time the app's triggered an AV warning. I've submitted it a few times and it's always come back as a false-positive

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    8
    Hmmm... deactivated Avast and it still won´t start.

    Edit. I got it to start in "Avast Sandbox", even though Avast is deactivated... hmm

  8. #8
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,509
    i've just submitted the installer .exe to Avast so see if they'll mark it as a false positive

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    8
    I used the .msi installer.

  10. #10
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,509
    sorry, I meant the .msi, there's only 1 installer

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •