Results 1 to 9 of 9

Thread: Voice recognition problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    6

    Voice recognition problem

    Here is a good one in the pits or at very low speed Crew Chief hears me 100% of the time but as soon as I get up to speed will hear nothing
    Any ideas?
    I do get the bleep when I say Chief
    Last edited by carl; 06-13-2020 at 08:05 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    1
    I have the same problem. "Sorry mate I can't hear you" during driving or reving

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    6
    Maggo I don't even get that, just a bleep and silence but works fine when stopped at the trackside!

  4. #4
    VP PR Manager Sparten's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    603
    try this.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    6
    Thanks, I will look at that tonight, will post if it works

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    6
    Nope, that made no difference!
    Everything works until 50kph ish and then nothing, slow down to 10kph and it works

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    6
    just went on track, tried 3 times with "Chief can you hear me?"
    here is the console log
    heard keyword chief, waiting for command confidence 0.7985708
    opened channel - waiting for speech
    getting audio from default device
    Gave up waiting for voice command, now waiting for trigger word Chief

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    6
    in settings
    minimum voice recognition confidence is set to 0.5

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    2
    Can't get CrewChief to work when it's not in focus. Have talk to Chief mapped to a button on the wheel. When CC has active focus then you hear the beep and all is good. When in Iracing and driving hitting the button does nothing (no beep) if I click on CC so it has active focus it then works but I racing loses focus. Not sure if I missed something in setting it up.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •