Results 1 to 3 of 3

Thread: Unable to get tire temperatures

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    2

    Unable to get tire temperatures

    Not sure if this feature is limited at some point, but when asking for tire temperatures crew chief always responds with "we don't have that data".
    Also, the console logging reads 0 for all temperatures:
    10:52:35.978 : -------------------------
    10:52:35.978 : Lap 9 sector 3 tyre temps, Outer, middle, inner |------| inner, middle, outer
    10:52:35.978 : Fronts: 0, 0, 0 |------| 0, 0, 0
    10:52:35.978 : Rears: 0, 0, 0 |------| 0, 0, 0
    10:52:35.978 : -------------------------
    10:52:35.978 : Peak fronts: 0 |------| 0
    10:52:35.978 : Peak rears: 0 |------| 0
    10:52:35.978 : -------------------------
    10:52:35.978 : Temperature interpretation:
    10:52:35.978 : -------------------------
    10:52:35.978 : Wear, percentage |------| percentage
    10:52:35.978 : Fronts: 0 |------| 0
    10:52:35.978 : Rears: 0 |------| 0
    10:52:35.978 : -------------------------
    10:52:35.978 : Wear interpretation:
    10:52:35.978 : -------------------------
    Am i doing something wrong?

  2. #2
    VP PR Manager Sparten's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    603
    No your not doing anything wrong, iRacing simply do not supply the information in live telemetry thats why your see that.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    2
    Oh, okay. Thanks for the explanation.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •