Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 41

Thread: Update 4.9.6.4 Not Working?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    1

    Update 4.9.6.4 Not Working?

    I downloaded CrewChief and the version from the download opens up normally. But then when I try to update it to the latest version and try to launch the application, nothing happens. The application is not actually opening up.

    I see it in my Task Manager as a running process, but the window doesn't appear anywhere. So I ended the process and tried reopening it and it's still the same issue. So I uninstalled it completely and reinstalled it, and it works fine again with the old version. But then when I go to update it again to the newest version, the same thing occurs. Anyone else having this issue or know what I can do to fix it?

  2. #2
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,231
    That's very odd. Are you sure it's not minimising to the system tray?

    There might be something in the windows event logs (look in Event Viewer, under Application Logs) - see if there are any .Net errors and post them here.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Buhnanah View Post
    I downloaded CrewChief and the version from the download opens up normally. But then when I try to update it to the latest version and try to launch the application, nothing happens. The application is not actually opening up.

    I see it in my Task Manager as a running process, but the window doesn't appear anywhere. So I ended the process and tried reopening it and it's still the same issue. So I uninstalled it completely and reinstalled it, and it works fine again with the old version. But then when I go to update it again to the newest version, the same thing occurs. Anyone else having this issue or know what I can do to fix it?
    Same exact issue, will not start but shows as running in process manager.

  4. #4
    Can confirm Crew Chief Runs in process manager but does not open. I've tried reinstalling, rebooting, and running as administrator. Any chance we can roll back?

  5. #5
    VP PR Manager Sparten's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    498
    Last edited by Sparten; 02-03-2019 at 08:49 PM.

  6. #6
    Crew Chief Mega Corp CEO mr_belowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,231
    As none of the dev team can reproduce this, it might be a bit of a challenge to fix. Can one of you guys with the issue try deleting your config file (rename the .../AppData/local/britton_it_ltd/ folder) and see if the app starts please

  7. #7
    Thank you. Rolling back to 4.9.6.3 fixed everything. After trying to clean install 4.9.6.4, It would open once, promptly freeze upon any button press, and then never open again until I deleted everything and reinstalled.

  8. #8
    VP PR Manager Sparten's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    498
    Quote Originally Posted by PeacefulPatriot115 View Post
    Thank you. Rolling back to 4.9.6.3 fixed everything. After trying to clean install 4.9.6.4, It would open once, promptly freeze upon any button press, and then never open again until I deleted everything and reinstalled.
    So when you say button press its a controller button press your talking about right ? thing is we just updated some controller code to auto detect if a device gets removed/inserted and from what you describe it could sound like the issue is related, so if you can please look in windows Event Viewer for and .NET and post them here if you find any, it will greatly help us debug the problem.

  9. #9
    Guys, it would be helpful if you could check what exactly makes CC crash. See Event Viewer logs for CC crashes.

    Also, what OS and build are you running?

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Buhnanah View Post
    I downloaded CrewChief and the version from the download opens up normally. But then when I try to update it to the latest version and try to launch the application, nothing happens. The application is not actually opening up.

    I see it in my Task Manager as a running process, but the window doesn't appear anywhere. So I ended the process and tried reopening it and it's still the same issue. So I uninstalled it completely and reinstalled it, and it works fine again with the old version. But then when I go to update it again to the newest version, the same thing occurs. Anyone else having this issue or know what I can do to fix it?
    I have this issue as well.

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •