PDA

View Full Version : Crew Chief Doesn't work after Assetto Corsa 1.14 update



Tobbe
05-18-2017, 07:06 PM
The title speaks for itself !

Can't wait to try it out with the new AI improvements !

Please fix this issue PRETTY PLEASE !

Sparten
05-18-2017, 07:08 PM
Just relaxe its on its way, real soon!

Tobbe
05-18-2017, 07:13 PM
OK - Starting relaxing NOW :)

mr_belowski
05-18-2017, 07:47 PM
When Morten says "soon" he means *properly* soon, none of this Valve Time nonsense :D

Tobbe
05-18-2017, 08:13 PM
I have got the update and are going to try it soon !
Thanks a million for this great software that makes it twice as enjoyable to race !

Tobbe
05-20-2017, 01:34 PM
Works GREAT again and I'm using Toby as it is pretty close to my name !

THANK YOU !

CrosB
09-15-2017, 04:20 PM
HI

I have some issues with CrewChief in AC. The message "Radio check" occours when starting the app but, in-game there is nothing happening. Would be great to get some support.

Best regards,
Chris

mr_belowski
09-15-2017, 04:48 PM
was it working before and has now stopped? Or was it never working? Have you followed the instructions on the apps "Help and getting started" screen?

Silvanob2
09-24-2017, 08:37 AM
Hi Jim, same here, before last patch was working, now when in AC i see "initialising" continuely written on CC console...wierd

mr_belowski
09-24-2017, 11:32 AM
I'll have a look but it won't be till tomorrow night now. It's very odd - it was working fine for me

Silvanob2
09-24-2017, 12:11 PM
I think now its ok, Jim
i reinstalled CC, copied folder to python then i started it, it asked to install some files witch i accepted.
then in game, everything works great !
so that was on my end, sorry for false alert :)

mr_belowski
09-24-2017, 12:20 PM
Thanks for the update :)