PDA

View Full Version : Cant update CC



Silvanob2
06-20-2018, 12:24 PM
Hello,
since sometimes i cant update CC, when i do it looks like the update is on going but when it restart the version number dont change. i have to uninstall and reinstall CC to get the update done.
anyone having this issue? and how to fix that. hope Jim or Iron can help me.
thanks in advance.

regards,
Silvano

Silvanob2
06-22-2018, 08:17 AM
Anyone?

mr_belowski
06-23-2018, 01:25 PM
Is your av quarantining the file?

Silvanob2
06-25-2018, 01:44 PM
Is your av quarantining the file?

no, i have check this, the prob is somewhere else...i investigate.

Silvanob2
06-25-2018, 06:42 PM
i did not find anything that could cause this, i will wait till next update and look again.
thanks

Silvanob2
07-09-2018, 12:39 PM
This time, the update went correctly, i guess that was only a small bug that fixed itself :rolleyes:

chriskeeble
09-16-2018, 04:43 PM
I'm having a similar problem where, on starting CrewChief I get notified of an update, I click the "Update" button, I get "Downloading Update..." followed by "Welcome to the Install Wizard...", I click "Next" and then "Next" again, followed by "Install" and I then get "The system cannot open the device or file specified."

This has been going on since I first downloaded the system a few weeks ago, and the only way I have found to resolve it is to manually download and install the latest version.

(Even running in Administrator mode does not solve it).

Sparten
09-16-2018, 05:57 PM
Try this: http://thecrewchief.org/showthread.p...ull=1#post2945 (http://thecrewchief.org/showthread.php?28-F-a-q&p=2945&viewfull=1#post2945)

chriskeeble
10-07-2018, 11:47 AM
Still getting this error 9 out of 10 updates "The system cannot open the device or file specified."

Other apps such as TS and Trading Paints update regularly without problems. Please fix this or just link to the download file from the auto-updater to make it easier.