PDA

View Full Version : Spotter doesn't work in rFactor 2



VSR Noah
03-16-2018, 07:18 PM
Hello,
I wanted to use CrewChief on rFactor 2 and today I tested it out. I followed every step of the tutorials while setting up CC on rFactor 2. I tested it out on single player races and every information-message is working but the spotter function is not. And yes I have checked the "Enable Spotter" box in the properties. I also tried to manually install the plugin for rFactor 2. But when pasting it into the folder, It first asks me for administration rights, but after I hit "continue with administration rights"* an error appears that says "rights are missing"*
I hope someone can help me to fix this problem
Thanks in advance :)

* translated from German ;D

The Iron Wolf
03-16-2018, 08:16 PM
Hello,
I wanted to use CrewChief on rFactor 2 and today I tested it out. I followed every step of the tutorials while setting up CC on rFactor 2. I tested it out on single player races and every information-message is working but the spotter function is not. And yes I have checked the "Enable Spotter" box in the properties. I also tried to manually install the plugin for rFactor 2. But when pasting it into the folder, It first asks me for administration rights, but after I hit "continue with administration rights"* an error appears that says "rights are missing"*
I hope someone can help me to fix this problem
Thanks in advance :)

* translated from German ;D
Hello,
Have you enabled "Realistic mode"? If you did, CC will not spot unless you race oval race, because obviously, there's no spotting in DTM or F1, for example :) Disable "Realistic mode" and spotting should work.

Also, search console output to see if spotter gets disabled by accident, it sometimes happen to me due to speech recognition misunderstanding me.

VSR Noah
03-17-2018, 12:50 PM
Yeah I still have that enabled, so that must be it :)
Will try it out soon
Thank you very much! :)