PDA

View Full Version : After last auto update CC wont start



WAGGE
11-28-2017, 02:26 PM
I´ve been using CC for a while now and I absolutely love it, never drive without it. But today when the program updated (automatically) the program won´t start. I´ve tried to reinstall the program (according to FAQ) but it still won´t start. When I try to start the program nothing happens...

I´m running win 10 64-bit.

mr_belowski
11-28-2017, 02:32 PM
can you post your settings please -

zip up the folder
C:\Users\Jim\AppData\Local\Britton_IT_Ltd\

and upload it somewhere so I can take a look.

Also, have a look for .Net errors in the Windows Event logs (under Application Logs)

WAGGE
11-28-2017, 02:34 PM
After I unistalled and reinstalled I don´t have a folder there.

mr_belowski
11-28-2017, 02:35 PM
and the event logs?

[edit]

the folder location should be C:\Users\[your username]\AppData\Local\Britton_IT_Ltd

I left the 'jim' in there :)

WAGGE
11-28-2017, 02:36 PM
I suspect that it is my virus program that prevent it from starting up... Avast.

mr_belowski
11-28-2017, 02:37 PM
Yeah, it wouldn't be the first time the app's triggered an AV warning. I've submitted it a few times and it's always come back as a false-positive

WAGGE
11-28-2017, 02:38 PM
Hmmm... deactivated Avast and it still won´t start.

Edit. I got it to start in "Avast Sandbox", even though Avast is deactivated... hmm

mr_belowski
11-28-2017, 02:43 PM
i've just submitted the installer .exe to Avast so see if they'll mark it as a false positive

WAGGE
11-28-2017, 02:44 PM
I used the .msi installer.

mr_belowski
11-28-2017, 02:46 PM
sorry, I meant the .msi, there's only 1 installer :)

WAGGE
11-28-2017, 02:50 PM
Hehe, ok. Anyway it rly seems to be an issue with Avast and not the program. Thx alot for your time!