PDA

View Full Version : Lap count/



mikdor899
11-15-2019, 08:12 PM
My lap count doesn't agree with iracing lap count. Do I have a setting wrong?

Sparten
11-16-2019, 05:22 AM
CC uses LapsCompleted variable from the game to count laps, and not the Lap(started) variable

mikdor899
11-17-2019, 08:34 PM
Ok, Thanks for the info Sparten.